Boliglån fra Zen Finans (erfaringer, renter, betingelser)

Her finner du oversikt over andre forbrukere sine erfaringer med Boliglån fra Zen Finans. Du finner også dagens rente, vilkår og betingelser. 

Boliglån fra Zen Finans erfaringer

Lurer du på hvordan andre nordmenn vurderer Boliglån fra Zen Finans? Da kan du lese deres omtaler og erfaringer her. Vi oppfordrer deg også til å dele din egen erfaring for å hjelpe andre brukere til å få et best mulig grunnlag når når de ser etter beste boliglån.

3.3 /5
Basert på 4 erfaringer

Vurdert av 4 brukere

  • 8 måneder siden

  Min opplevelse med Zen Finans har vært en blanding av positive og negative aspekter. På den positive siden, tilbyr de en bred oversikt over boliglån og har hjulpet meg med å finne et lån som passer mine behov og økonomiske mål.

  På den andre siden var prosessen med å bruke Zen Finans-nettstedet ikke helt problemfri. Noen ganger var det vanskelig å finne spesifikk informasjon, og sammenligningsverktøyene kunne ha vært mer intuitive. Jeg hadde også enkelte utfordringer med å kontakte kundeservice, og svartiden var lengre enn forventet.

  Det som definitivt påvirket min vurdering mest, var at rentesatsen jeg fikk gjennom Zen Finans ikke var så konkurransedyktig som jeg hadde håpet på, sammenlignet med noen andre kilder jeg hadde undersøkt. Alt i alt gir jeg Zen Finans 3 av 5 stjerner, da de tilbyr en verdifull tjeneste, men det er rom for forbedring når det gjelder brukervennlighet og rentetilbud.

  • 8 måneder siden

  Min erfaring med Zen Finans har vært noe blandet. De tilbyr en omfattende sammenligningstjeneste for boliglån, noe som er nyttig. Jeg fant deres verktøy relativt enkle å bruke, og de hjalp meg med å vurdere flere lånemuligheter.

  Det som trekker ned, er imidlertid at jeg opplevde noen problemer med nettstedets brukervennlighet. Det var ganger da nettstedet var tregt og hadde tekniske feil, noe som var frustrerende. Kundeservice var også litt vanskelig å få tak i, og svartiden kunne vært bedre.

  Selv om jeg til slutt fant et rimelig boliglån gjennom Zen Finans, var det ikke den mest sømløse prosessen. Jeg gir dem 3 av 5 stjerner for deres innsats, men det er rom for forbedring når det gjelder brukervennlighet og kundeservice.

  • 8 måneder siden

  Min erfaring med Zen Finans har vært ekstraordinær, og jeg er begeistret for å dele hvordan denne plattformen har hjulpet meg med å finne det ideelle boliglånet. Zen Finans er en ledende aktør når det gjelder å tilby skreddersydde finansieringsløsninger og sammenligningstjenester.

  Det mest bemerkelsesverdige med Zen Finans er deres grundige tilnærming til sammenligning av boliglån. Gjennom deres avanserte algoritmer og omfattende database kunne jeg enkelt evaluere en rekke lån basert på mine spesifikke preferanser. Det faktum at de tok hensyn til detaljer som lånerateshistorikk og forskjellige lånevilkår, gjorde hele prosessen både informativ og overlegen.

  Zen Finans sin dedikerte kundeservice fortjener også ros. De var ikke bare raske med å svare på mine henvendelser, men de ga også ekspertråd som hjalp meg med å ta informerte beslutninger. Det føltes som å ha en personlig økonomisk rådgiver tilgjengelig når som helst.

  Det mest bemerkelsesverdige var at Zen Finans hjalp meg med å sikre et boliglån med en rentesats som var vesentlig lavere enn alle andre tilbud jeg hadde fått. Dette har betydd enormt mye for min økonomiske stabilitet og fremtid. Jeg kan uten tvil anbefale Zen Finans til alle som ønsker å finne det mest fordelaktige boliglånet og ønsker å være trygg på sine økonomiske beslutninger.

  FORDELER

  • Fikk bra lån
  • Kjempebra nettside
  • 8 måneder siden

  Jeg vil gjerne dele min fantastiske erfaring med Zen Finans og hvordan de har hjulpet meg med å finne det optimale boliglånet. Zen Finans er en bemerkelsesverdig plattform som spesialiserer seg på å sammenligne og tilby skreddersydde finansieringsløsninger.

  Det som skiller Zen Finans fra andre lignende tjenester er deres dype forståelse av det finansielle landskapet. Gjennom deres avanserte sammenligningsverktøy kunne jeg raskt og nøyaktig vurdere en rekke forskjellige boliglånsalternativer. Det var bemerkelsesverdig å se hvordan de tok hensyn til mine personlige økonomiske mål og behov, og deretter presenterte meg for lån som passet perfekt.

  Zen Finans sin kundeservice er også verdt å fremheve. De var alltid tilgjengelige for å svare på mine spørsmål og gi profesjonell veiledning gjennom hele søknadsprosessen. Det ga meg ekstra trygghet og gjorde hele prosessen smidig.

  Det mest imponerende aspektet var at Zen Finans hjalp meg med å sikre et boliglån med en rentesats som var langt lavere enn jeg hadde forventet. Dette resulterte i betydelige besparelser for meg i det lange løp. Jeg kan med sikkerhet si at Zen Finans er den ultimate ressursen for de som søker etter det mest optimale boliglånet og økonomisk velvære.

  FORDELER

  • fint lån
  • kjappe kundeservice

Del din erfaring

 • Anmeldelse

FORDELER

+
Legg til et ekstra felt

ULEMPER

+
Legg til et ekstra felt

Renter per mai 2024

Låneeksempel boliglån

Din alder 30 år
Lånebeløp 3 000 000 kr
Objektets verdi 5 000 000 kr
Belåningsgrad 60 %
Nedbetalingstid 25 år
Rentetype Flytende rente
Data levert av Forbrukerportalen
Uføretrygd & NAV akseptert

Boliglån - Få best boliglånsrente hos 10 banker (Uforpliktende & gratis)

Zen Finans

Effektiv rente 6,58% 2mill o/25 år Kostnad 2 009 071 Tot 4 009 071

Detaljer
fra nan %
effektiv rente
10 000 kr
pr måned
SØK HER
Annonselenke