Boliglån fra Uno finans (erfaringer, renter, betingelser)

Her finner du oversikt over andre forbrukere sine erfaringer med Boliglån fra Uno finans. Du finner også dagens rente, vilkår og betingelser. 

Boliglån fra Uno finans erfaringer

Lurer du på hvordan andre nordmenn vurderer Boliglån fra Uno finans? Da kan du lese deres omtaler og erfaringer her. Vi oppfordrer deg også til å dele din egen erfaring for å hjelpe andre brukere til å få et best mulig grunnlag når når de ser etter beste boliglån.

4 /5
Basert på 2 erfaringer

Vurdert av 2 brukere

  • 8 måneder siden

  Min opplevelse med Uno Finans har vært eksepsjonell, og jeg ønsker å fremheve hvordan denne portalen har vært en uvurderlig ressurs for å finne det billigste boliglånet. Uno Finans har virkelig overgått mine forventninger og gjort prosessen med å finne og sikre et gunstig boliglån enkel og effektiv.

  Det som skiller Uno Finans fra andre sammenligningsportaler er deres omfattende database med lånetilbud fra ulike långivere. Dette gjorde det mulig for meg å få en bred oversikt over rentesatser, vilkår og gebyrer fra ulike aktører på markedet. Det sparte meg tid, energi og potensielt mye penger.

  Uno Finans sin kundeservice var også imponerende. De var alltid raske med å svare på mine henvendelser og tilbød ekspertise og veiledning gjennom hele prosessen. Jeg følte meg trygg i deres hender og visste at jeg fikk profesjonell støtte i mitt boliglånssøk.

  Viktigst av alt, Uno Finans hjalp meg med å finne et boliglån med en lavere rentesats enn jeg hadde forventet. Dette har resultert i betydelige økonomiske fordeler for meg som boligeier. Jeg kan ærlig si at Uno Finans har vært en uvurderlig partner i min reise for å sikre det mest gunstige boliglånet, og jeg anbefaler dem på det sterkeste til alle som søker etter den beste økonomiske løsningen for sitt boliglånsbehov.

  FORDELER

  • Superbra rente på boliglånet
  • 8 måneder siden

  Jeg ønsker å dele min svært positive erfaring med Uno Finans og hvordan denne portalen har vært avgjørende for å finne det mest kostnadseffektive boliglånet for meg. Uno Finans har virkelig utmerket seg som en pålitelig og profesjonell ressurs i min boliglånsjakt.

  For det første, deres omfattende sammenligningsverktøy har gjort prosessen med å vurdere ulike lån enkelt og oversiktlig. Jeg kunne enkelt sammenligne rentesatser, lånevilkår og gebyrer fra forskjellige långivere på ett sted, noe som sparte meg tid og krefter.

  Uno Finans sin støtte gjennom hele prosessen var også imponerende. Kundeservicen deres var alltid tilgjengelig for å besvare spørsmål og gi råd. De hjalp meg med å forstå de ulike låneproduktene og veiledet meg gjennom søknadsprosessen.

  Det mest imponerende var imidlertid at Uno Finans hjalp meg med å sikre meg et boliglån med en rentesats som var betydelig lavere enn jeg hadde forventet. Dette har resultert i betydelige besparelser over låneperioden. Jeg vil sterkt anbefale Uno Finans til alle som er på utkikk etter det mest kostnadseffektive boliglånet og profesjonell støtte gjennom hele prosessen.

  FORDELER

  • Søk om lån fra mange banker
  • Veldig bra nettside

Del din erfaring

 • Anmeldelse

FORDELER

+
Legg til et ekstra felt

ULEMPER

+
Legg til et ekstra felt

Renter per mai 2024

Låneeksempel boliglån

Din alder 30 år
Lånebeløp 3 000 000 kr
Objektets verdi 5 000 000 kr
Belåningsgrad 60 %
Nedbetalingstid 25 år
Rentetype Flytende rente
Data levert av Forbrukerportalen
Beste refinansiering med sikkerhet

Uno Finans refinansiering av boliglån (Uforpliktende sammenligning av flere tilbud)

Uno finans

Effektiv rente i henhold til Forbrukertilsynets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 8,17% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr. 2.509.977, totalt 4.509.977

Detaljer
fra nan %
effektiv rente
10 000 kr
pr måned
SØK HER
Annonselenke