Boliglån fra Skandinaviska Enskilda Banken AB (Publ.) Oslofilialen (erfaringer, renter, betingelser)

Her finner du oversikt over andre forbrukere sine erfaringer med Boliglån fra Skandinaviska Enskilda Banken AB (Publ.) Oslofilialen. Du finner også dagens rente, vilkår og betingelser. 

Boliglån fra Skandinaviska Enskilda Banken AB (Publ.) Oslofilialen erfaringer

Lurer du på hvordan andre nordmenn vurderer Boliglån fra Skandinaviska Enskilda Banken AB (Publ.) Oslofilialen? Da kan du lese deres omtaler og erfaringer her. Vi oppfordrer deg også til å dele din egen erfaring for å hjelpe andre brukere til å få et best mulig grunnlag når når de ser etter beste boliglån.

Del din erfaring

  • Anmeldelse

FORDELER

+
Legg til et ekstra felt

ULEMPER

+
Legg til et ekstra felt

Renter per mai 2024

SEB har et bredt tilbud av tjenester til norske bedrifter, institusjoner, aktive investorer og solide privatpersoner med et bevisst forhold til egen økonomi. I Norge har SEB ca. 500 ansatte, og består av: SEB Enskilda, som er det største meglerhuset på Oslo Børs og rangert av kundene som det ledende meglerhuset i det profesjonelle markedet. Private Banking, som tilbyr alt fra økonomisk forvaltning til rådgivning for personer med formue eller en kompleks privatøkonomi. SEB Kort, som er en av Nordens største utstedere av betalings- og kredittkort. I Norge tilbyr SEB Kort ca 850.000 betalings- og kredittkort gjennom nettverkene Diners Club og Eurocard/MasterCard i privat- og bedriftsmarkedet. Merchant Banking, som betjener store og mellomstore bedrifter og institusjoner. SEB har et betydelig internasjonalt nettverk og er spesielt anerkjent for sine løsninger innen Cash Management og Verdipapirservice.

Låneeksempel boliglån

Din alder 30 år
Lånebeløp 3 000 000 kr
Objektets verdi 5 000 000 kr
Belåningsgrad 60 %
Nedbetalingstid 25 år
Rentetype Flytende rente
Data levert av Forbrukerportalen

Boliglån

Skandinaviska Enskilda Banken AB (Publ.) Oslofilialen

Eksempelrente: Nominell rente 6,04 %, effektiv rente 6,28 %, lånebeløp 3 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 2 853 239 kr, totalt: 5 853 239 kr

Detaljer
6,28 %
effektiv rente
19 502 kr
pr måned
SØK HER
Ikke samarbeid