Boliglån fra Danske Bank (erfaringer, renter, betingelser)

Her finner du oversikt over andre forbrukere sine erfaringer med Boliglån fra Danske Bank. Du finner også dagens rente, vilkår og betingelser. 

Boliglån fra Danske Bank erfaringer

Lurer du på hvordan andre nordmenn vurderer Boliglån fra Danske Bank? Da kan du lese deres omtaler og erfaringer her. Vi oppfordrer deg også til å dele din egen erfaring for å hjelpe andre brukere til å få et best mulig grunnlag når når de ser etter beste boliglån.

3 /5
Basert på 3 erfaringer

Vurdert av 3 brukere

  • 8 måneder siden

  Jeg må dessverre dele en negativ opplevelse jeg hadde med Danske Bank boliglån, som til slutt førte til at jeg bestemte meg for å bytte bank. Alt begynte da jeg oppdaget en uventet og betydelig økning i månedlige avdrag på lånet mitt.

  Det hele startet da jeg mottok en melding om en endring i rentesatsen fra Danske Bank. Jeg hadde opprinnelig valgt dem på grunn av deres konkurransedyktige rentebetingelser, men denne endringen var langt fra forventningene mine. Renten hadde økt betydelig, og jeg ble overrasket over at denne endringen ikke ble kommunisert tydelig på forhånd.

  Da jeg kontaktet kundeservice for å få mer informasjon og forklaring, ble jeg møtt med lang ventetid på telefonen og en generell mangel på klarhet. Det var frustrerende å ikke kunne få ordentlige svar på hvorfor renten hadde økt så dramatisk, og jeg følte meg ikke ivaretatt som kunde.

  Etter flere mislykkede forsøk på å løse problemet og manglende respons fra banken, bestemte jeg meg til slutt for å refinansiere lånet mitt hos en annen bank som kunne tilby bedre betingelser og mer pålitelig kommunikasjon. Denne opplevelsen har lært meg viktigheten av å ha en bank som er transparent og pålitelig når det gjelder økonomiske forpliktelser.

  ULEMPER

  • Dårlig økning i renter
  • 8 måneder siden

  Jeg må si at jeg er utrolig fornøyd med boliglånet mitt fra Danske Bank. Hele opplevelsen fra start til slutt har vært enestående. Det som virkelig skiller dem ut, er deres konkurransedyktige rentesatser. Jeg følte at jeg fikk en god avtale fra begynnelsen, og det har virkelig spart meg mye penger i løpet av tiden jeg har hatt lånet.

  Den personlige kundeservicen jeg har mottatt fra Danske Bank har også vært fantastisk. Hver gang jeg har hatt spørsmål eller behov for assistanse, har de vært der for meg, og de har alltid vært lydhøre og hjelpsomme. Det har gitt meg ekstra trygghet som boligeier, og jeg føler meg virkelig ivaretatt som kunde.

  Søknadsprosessen var enkel og problemfri, og jeg fikk godkjenning raskt. Dette gjorde hele opplevelsen enda bedre. Jeg har virkelig ingenting negativt å si om boliglånet mitt fra Danske Bank. Jeg har hatt en jevn og positiv opplevelse fra dag én, og jeg vil absolutt anbefale dem til alle som leter etter et pålitelig og konkurransedyktig boliglån. Jeg kan trygt si at jeg er en svært tilfreds kunde.

  FORDELER

  • Superbra kundeservice i Oslo-filialen
  • 8 måneder siden

  Konkurransedyktige rentesatser: Danske Bank har imponert meg med deres konkurransedyktige rentesatser, som har gjort at jeg har spart betydelig penger over tid.
  Personlig kundeservice: Kundeservicen jeg har mottatt fra Danske Bank har vært eksepsjonell. De har alltid vært lydhøre, hjelpsomme og raskt til å svare på mine henvendelser.
  Enkel online søknadsprosess: Søknadsprosessen var enkel og smidig, og jeg fikk godkjenning raskt, noe som gjorde hele opplevelsen stressfri og effektiv.

  FORDELER

  • Bra bank - Danske bank

Del din erfaring

 • Anmeldelse

FORDELER

+
Legg til et ekstra felt

ULEMPER

+
Legg til et ekstra felt

Renter per mai 2024

Danske Bank er landsdekkende og tilbyr banksparing og dagligbank tjenester til kunder over hele landet.

Låneeksempel boliglån

Din alder 30 år
Lånebeløp 3 000 000 kr
Objektets verdi 5 000 000 kr
Belåningsgrad 60 %
Nedbetalingstid 25 år
Rentetype Flytende rente
Data levert av Forbrukerportalen

Boliglån Ung

Danske Bank

Eksempelrente: Nominell rente 5,44 %, effektiv rente 5,60 %, lånebeløp 3 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 2 508 085 kr, totalt: 5 508 085 kr

Detaljer
5,60 %
effektiv rente
18 360 kr
pr måned
SØK HER
Ikke samarbeid

Boligkreditt inntil 60%

Danske Bank

Eksempelrente: Nominell rente 5,65 %, effektiv rente 5,82 %, lånebeløp 3 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 2 621 198 kr, totalt: 5 621 198 kr

Detaljer
5,82 %
effektiv rente
18 737 kr
pr måned
SØK HER
Ikke samarbeid

Boliglån

Danske Bank

Eksempelrente: Nominell rente 5,65 %, effektiv rente 5,82 %, lånebeløp 3 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 2 621 198 kr, totalt: 5 621 198 kr

Detaljer
5,82 %
effektiv rente
18 737 kr
pr måned
SØK HER
Ikke samarbeid