Boliglån LO – Alt du må vite

Boliglån LO

LOfavør Boliglån er en del av medlemsfordelene som LO-medlemmer har tilgang til. Dette boliglånet gir deg gunstige renter, omfattende rådgivningstjenester og flere andre fordeler.

Samarbeidet mellom SpareBank 1 Østlandet og SpareBank 1 SMN muliggjør disse fordelene. Den effektive renten for et boliglån gjennom LOfavør starter på 5,44% for lån opptil 75% av kjøpesummen.

Dette er ikke bare et vanlig boliglån; det er designet spesielt for medlemmer av LO-forbund og gir betydelige økonomiske fordeler. I tillegg til konkurransedyktige lånebetingelser, gir LOfavør Boliglån deg også tilgang til dyktige økonomiske rådgivere.

Disse rådgiverne kan bistå i alt fra å finne den beste løsningen for ditt unike behov, til hjelp med selvangivelser og lønnsslipper.

Hva er LOfavør Boliglån?

LOfavør Boliglån er et attraktivt boliglån tilbud spesialdesignet for medlemmer av fagforeningen Landsorganisasjonen (LO). Det er i samarbeid med SpareBank 1 Østlandet og SpareBank 1 SMN dette tilbudet er satt i verk.

LOfavør Boliglån gir konkurransedyktige renter, som regel lavere enn standard markedsrenter. I tillegg kan låntakerne nyte spesielle renter hvis de har langvarige boliglån.

Det unike med dette boliglånet er at det kommer med en rekke tilleggstjenester og fordeler. Kunder som velger dette lånet kan forvente å motta rådgivningstjenester for å hjelpe dem å navigere i økonomien.

Videre er det innført førstegangskjøperlån med en av Norges beste rentesatser, noe som gjør det til en ideell løsning for førstegangs hjemkjøpere. Også viktig å merke seg er Boliglån Ung-programmet, som tilbyr konkurransedyktige renter for låntakere under 34 år.

Dette viser hvor bredt og variert utvalg av tjenester LOfavør Boliglån faktisk dekker.

Fordeler ved LOfavør Boliglån

LOfavør Boliglån gir gunstige renter, tilgjengelige rådgivningstjenester og attraktive medlemsfordeler.

Gunstige renter

LOfavør Boliglån, i samarbeid med SpareBank 1 Østlandet og SpareBank 1 SMN, gir gunstige renter til medlemmene. Dette sikrer at låntakere betaler mindre i renter over tid, noe som gjør boligkjøp og -eierskap mer økonomisk håndterlig.

Med effektive renter som starter fra 5,44% for lån opp til 75% av kjøpesummen, tilbyr LOfavør konkurransedyktige vilkår for boliglån. For de med lån opp til 50% av kjøpesummen, vil du kunne nyte en enda lavere effektiv rente som starter fra 5,24%.

Dette gjør LOfavør Boliglån til et attraktivt valg for hjemmekjøpere på alle nivåer.

Rådgivningstjenester

LOfavør legger stor vekt på å tilby rådgivningstjenester av høy kvalitet til sine medlemmer. Disse tjenestene utføres av erfarne økonomiske rådgivere, deres hovedmål er å hjelpe låntakere med å optimalisere bruken av pengene sine.

Økonomisk rådgivning er en verdifull ressurs for de som ønsker å forbedre sin økonomiske helse og gjøre mer informerte beslutninger om penger. Med en personlig rådgiver, får du assistanse innen alt fra boliglån, forsikring og pensjonssparing til råd om hvordan du kan sette opp og følge et husholdningsbudsjett.

Dette kan være avgjørende for effektiv styring av din økonomi.

Medlemsfordeler

Som LO-medlem får du tilgang til en rekke eksklusive fordeler. En av disse er dekning for skade på leiebil gjennom LOfavør Mastercard. Hvis du skulle være så uheldig å skade en leiebil, vil forsikringen dekke utgiftene.

Du får også refusjon for ubrukte underholdningsarrangementer ved kanselleringer. Dette kan være spesielt verdifullt hvis du har kjøpt billetter til konserter, teaterforestillinger eller sportsarrangementer som avlyses.

LOfavør Boliglån gir deg altså mer enn bare gunstige lånebetingelser, det gir også medlemsfordeler som kan spare deg for unødige utgifter i hverdagen.

Hvem Kvalifiserer for LOfavør Boliglån?

Du må være medlem av et LO-forbund for å kvalifisere for LOfavør Boliglån, noe som gir tilgang til mange andre medlemsfordeler. Finn ut mer om hvordan du blir medlem og de mange fordelene det medfører!

Vilkår for medlemskap i LO-forbund

For å dra nytte av fordelene ved et LOfavør Boliglån, er det visse vilkår for medlemskap i LO-forbund som må tas i betraktning:

 • Du må være medlem av et LO – forbund. Dette er en viktig forutsetning for å kvalifisere seg til LOfavør Boliglån.
 • Medlemskapet gir deg rett til gunstige boliglånsrenter og flere andre fordeler.
 • Som medlem får du også adgang til økonomisk rådgivning og flere digitale løsninger fra forbundet.
 • Medlemskapet gir deg mulighet til å bruke bankfordelene som kommer med LOfavør Mastercard.
 • Kontorer over hele Norge er tilgjengelige for medlemmer som trenger råd eller hjelp knyttet til boliglånet.
 • Gjennom medlemskap i LO – forbund kan du også bidra lokalt og nasjonalt som en aktiv samfunnsaktør.

LOfavør Boliglån for Ungdom

LOfavør Boliglån for Ungdom tilbyr gunstige betingelser for unge mennesker som er i ferd med å kjøpe sitt første hjem, med lav rente og fleksible tilbakebetalingsvilkår.

Funksjoner og Beskrivelse

LOfavør Boliglån Ung er et produkt designet spesielt for unge mennesker under 34 år. Dette boliglånet gir konkurransedyktige renter, med en effektiv rente på 5,44% for lån opp til 75% av kjøpesummen og 5,24% for lån opp til 50% av kjøpesummen.

Samarbeidet med SpareBank 1 Østlandet og SpareBank 1 SMN sikrer at låntakerne får de beste rentesatsene.

En annen viktig funksjon ved LOfavør Boliglån Ung er inkluderingen av LOfavør Mastercard som gir medlemsfordeler. Disse fordelene omfatter dekning for skade på leiebil og refusjon for tapte underholdningsarrangementer.

Det er ingen tvil om at dette produktet er skreddersydd for å imøtekomme de økonomiske behovene til unge mennesker. I tillegg blir fordelene med Mastercard enda større ved å inkludere strømmetjenester og underholdningsbilletter i pakken.

Hvordan Flytte Boliglånet ditt til LOfavør

Å overføre boliglånet ditt til LOfavør kan være en enkel prosess. Her er trinnene du trenger å følge:

 1. Ta kontakt med en rådgiver hos SpareBank 1 Østlandet eller SpareBank 1 SMN.
 2. Diskuter dine nåværende lån og rentebetingelser.
 3. Få informasjon om LOfavør Boliglån og dets konkurransedyktige renter.
 4. Bestem deg for å flytte lånet basert på de økonomiske fordelene.
 5. Fyll ut nødvendige dokumenter for overføringen av lånet, inkludert selvangivelser og lønnsslipper.
 6. Vent på bankens godkjennelse av søknaden din.

Ofte Stilte Spørsmål om LOfavør Boliglån

I denne delen vil vi adressere de vanligste spørsmålene som omhandler LOfavør Boliglån, inkludert konsekvensene av å melde seg ut av LO og muligheten for å motta kundeutbytte som medlem av et LO-forbund.

Hva skjer hvis jeg melder meg ut av LO?

Hvis du velger å melde deg ut av LO, vil du umiddelbart miste tilgangen til medlemsfordelene, inkludert de gunstige rentene som tilbys gjennom LOFAVØR Boliglån. Du kan ikke lenger dra nytte av de økonomiske fordelene som Boliglån, forsikringer, og den verdifulle økonomiske rådgivningen fra SpareBank 1.

Din mulighet til å benytte LOfavør-appen og digitale løsninger vil også opphøre. Denne endringen kan ha stor innvirkning på din økonomiske situasjon og boligmarkedet generelt.

Medlemskap i LO gir et vell av fordeler, og utmeldelse betyr at disse fordelene stopper umiddelbart.

Får jeg kundeutbytte når jeg er medlem av et LO-forbund?

Som medlem av et LO-forbund, får du faktisk kundeutbytte. Dette utbyttet beregnes ut fra antall medlemmer som benytter seg av LOfavør Boliglån gjennom året, samt størrelsen på deres lån.

Du må være medlem av et LO-forbund og ha et aktivt lån gjennom LOfavør Boliglån for å være kvalifisert for kundeutbytte. Utbetalingen skjer én gang i året til medlemmets LO-forbund.

Beløpet du mottar i kundeutbytte avhenger av både lånets størrelse og hvor mange medlemmer som bruker LOfavør Boliglån i løpet av året.

LOfavør Boliglån Kalkulator

LOfavør Boliglån Kalkulator er et hendig verktøy for å beregne boliglånet ditt. Denne gratis tjenesten lar deg legge inn kjøpesum, egenkapital, ønsket lånebeløp, nominell rente og nedbetalingstid.

For eksempel, hvis du legger inn et lånebeløp på 2 500 000 NOK med en rente på 5,69% og en løpetid på 25 år, vil kalkulatoren vise at din månedlige betaling blir 15 402 NOK.

Egenkapitalen beregnes som 16,67% av eiendomsverdien, mens lånet utgjør 83,33% av eiendomsverdien. I tillegg til dette gir kalkulatoren deg en nedbetalingsplan som viser hvor mye som skal betales hver måned.

Denne planen inneholder detaljer om hovedstol, rentebeløp og gjeldsbalanse for hvert år.

Benytt anledningen til å bruke LOfavør Boliglån Kalkulator i dag! Det er en enkel og effektiv måte å planlegge økonomien rundt boliglånet ditt. Det er verdt å merke seg at det å søke om lån gjennom LOfavør er både gratis og uforpliktende.

Avslutning

LOfavør Boliglån er en utmerket løsning for LO-medlemmer som søker økonomisk støtte til boligkjøp. Med gunstige renter og attraktive medlemsfordeler viser denne tjenesten sin verdi.

Spesielt fristende er det gratis og uforpliktende lånesøknadstilbudet.

Ved bruk av den praktiske lånekalkulatoren kan medlemmene beregne månedlige betalinger og kostnader etter skattefradrag. For eksempel, for en ønsket lånesum på 2,5 millioner NOK, vil de månedlige utbetalingene være rundt 15 402 NOK, mens kostnadene etter skattefradrag ligger på omtrent 12 890 NOK.

Med tilgang til rabatterte priser på billån og forsikring, representerer LOfavør Boliglån et sterkt valg for LO-medlemmer i hele Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *